Maissikakut avocadolla, kesäkurpitsalla ja punaisella pestolla

Aamiainen
30 min
Annokset: 12
Reseptin tekijä:

Ainesosat

12 Friggs-maissi-, linssi- tai riisikakkuja
Kesäkurpitsa, 12 ohutta viipaletta
Punainen pesto (katso resepti alla)
1-2 avokadoa koosta riippuen, viipaloituna
Tilkka sitruunamehua
Oliiviöljyä
Unikonsiemeniä
Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria maun mukaan
Tuoretta basilikaa

PESTO

150 g Marinoituja aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (noin 24)
90 ml Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
½ tl Valkosipulijauhetta
½ tl Sipulijauhetta (valinnainen)
30 g Paahdettuja Cashewpähkinöitä
1 rkl Balsamietikkaa
1 rkl Valko- tai punaviinietikkaa

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa, kunnes seos on sopivan paksua.
Jäljellä oleva pesto voidaan säilyttää jääkaapissa enintään viikon ajan.
Levitä pestoa kaikkien maissikakkujen päälle ja päällystä kesäkurpitsan ja avokadon viipaleilla.
Kaada päälle vähän oliiviöljyä ja sitruunamehua, mausta suolalla ja pippurilla
Ripottele vielä päälle unikonsiemeniä ja basilikan lehtiä.
Tarjoile heti!

Liittyvät tuotteet

Samankaltaisia reseptejä