Tuotteiden laatu

Friggs ja Midsona Finland Oy edustavat korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita.

Kuluttajamme ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kaikki tuotteemme valmistetaan mahdollisimman korkealaatuisesti ja tuotteissamme käytetään huolellisesti valittuja aineosia.

Tuotteemme ovat kaikkien sovellettavien lakien ja säännösten mukaisia. Varmistamme tämän kuulumalla useisiin verkostoihin, joissa meillä on mahdollisuus saada asiantuntemusta lainsäädännöstä ja muusta.

Emme käytä tuotteissamme GMO-raaka-aineita ja tämä varmistetaan sovittujen hyväksyttyjen eritelmien, tiheiden tarkastusten ja turvallisten toimittajien avulla.

Vastuullisuus

Brändinä ja yrityksenä meillä on vastuu ympäröivästä maailmasta ja ympäristövaikutuksista, joita tuotanto- ja jakeluyhtiönä edustamme. Siksi kestävän kehityksen työ on asialistallamme korkealla.

Meillä on selkeä politiikka, joka muodostaa perustan jatkuvalle ympäristötyöllemme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme täältä.

Friggs on osa Midsona Groupia, joka on liittynyt Science Based Target -aloitteeseen, joka on WWF:n, CDP:n, UN Global Compactin ja World Resources Instituten yhteistyö. Midsona on siten sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvan tavoitteen vähentää kasvihuonekaasupäästöjään ollakseen YK:n ilmastotavoitteiden mukainen Pariisin sopimuksessa. Täältä voit lukea siitä lisää.