Friggs on Midsona Finland Oy:lle kuuluva tuotemerkki, joka kuuluu Midsona-konserniin. Midsona omistaa useita terveys- ja hyvinvointiyrityksiä Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Meillä Friggsillä on pitkä historia hyvien ja terveellisten tuotteiden tarjoamisesta.

Friggs perustettiin vuonna 1968 ja tuotteitamme alettiin myydä terveysruokakaupoissa Ruotsissa. Siitä alkoi matkamme yhtenä Ruotsin johtavista terveysyrityksistä.

Muutamaa vuotta myöhemmin Friggs saapui ruokakauppoihin ja nyt terveelliset tuotteet ovat helposti kaikkien saatavilla myös Suomessa.

1980-luvulla Friggs loi riisikakku –sarjan, joista tuli suosittu välipala sekä aikuisten että pienempien keskuudessa. Tiesitkö, että vielä tänäänkin riisikakut ovat Ruotsin myydyin tuote?

Olemme Friggsillä jatkaneet uusien tuotteiden kehittämistä vuosien varrella ja tuoteperheemme tarjoaa tänä päivänä laajan valikoiman terveellisiä tuotteita. Olemme kiitollisia siitä luottamuksesta, jonka olemme saaneet teiltä kaikilta, jotka olette meitä seuranneet vuosien varrella. Tavoitteemme on edelleen innostaa kaikkia valitsemaan terveellisempiä vaihtoehtoja jokapäiväisessä elämässä hyvällä, hyödyllisellä ja helpolla tavalla.