Friggsin maissikakkuja löydät eri makuisina, maustamattomina, luomuna sekä supersiemenillä ja yrteillä maustettuina!

Maississa on runsaasti kuitua ja se on luontaisesti gluteenitonta. Maissia ollaan käytetty ruoanlaitossa vuosikausia, leivonnassa, muroissa, grillattuna ja poksautettuna popcorniksi. Me olemme antaneet popcornille uuden muodon ja puristaneet siitä kakkuja. Mikä maissikakuistamme on sinun suosikkisi?

Tiesitkö että...

... Tämä kultainen sato on kyllästynyt ihmisiä tuhansien vuosien ajan ja on maailmanlaajuinen menestys. Se on myös luonnostaan ​​gluteeniton. Jotkut jauhavat sen jauhoksi ja leipovat siitä leipää. Toiset paahtavat hiutaleita ja nauttivat aamiaiseksi. Jotkut haluavat laittaa sellaisenaan grilliin. Yksi suosituimmista lajikkeista on popcorn. Friggsillä olemme puristaneet popcornin ja antaneet sille uuden muodon. Kutsumme niitä maissikakkuiksi. Rapeita ja maukkaita.

Saatavana monissa mauissa. Suolattuna tai maustettuna, siemenillä tai juustolla ja sopii hyvin melkein minkä tahansa päällysteen kanssa.

Testaa itse!

Koko perheen suosikki!

Sokeripitoista hedelmäjogurttia tai paahtoleipää suklaalevitteellä?

Kaipaatko herkkuja iltapäivän väsymykseen? Maissikakut ovat hyviä ja hieman terveellisempiä välipalavaihtoehtoja, joita koko perhe rakastaa.

Oikeilla päällysteillä niistä tulee todellisia lasten suosikkeja ja ovat välipalana niin helppoja, että lapset voivat tehdä niitä itse.

Miksi maissi?

Maissikakut maistuvat vähän popcornilta. Lisäksi maissi on luonnostaan ​​gluteenitonta, mikä tekee maissikakusta hyvän vaihtoehdon sekä heille, ketkä haluavat välttää gluteenia ruokavaliossaan muuten vain että heille, joilla on keliakia tai gluteeniherkkyys. Kaikki maissikakut ovat gluteenittomia!

Maisikakun edut:

  • GMO-vapaa
  • Gluteeniton
  • Korkea kuitupitoisuus

Puuttuko jotain? Haluamme kaikkien löytävän jotain valikoimastamme. Jos kaipaat jotain makua tai maustetta - ota yhteyttä! Otamme mielellämme uusia ideoita ja vinkkejä vastaan!

Maissikakkuja aamiaispöytään!

Tiesitkö, että Friggs maissikakut sopivat yhtä hyvin aamiaiseksi kuin välipalaksikin? Saat rapean ja herkullisen lisän aamiaisellesi, eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria ja ovat kaiken lisäksi gluteenittomia.

Voit nauttia Friggsiä nopeasti ja helposti arkiaamuna esimerkiksi juuston tai maapähkinävoin, raejuuston tai viipaloidun banaanin, saksanpähkinöiden ja kanelin kera. Ne sopivat myös puuron, murojen, kananmunien tai vain teen ja kahvin kera!

Herkkusuu?

Maissikakut ovat erinomaisia ​​makeanhimon taltuttamiseen. Unohda suklaa! Maissikakku kermaisella maapähkinävoilla ja marjoilla tai hedelmillä on paljon maukkaampi ja terveellisempi vaihtoehto makeannälkään.

Et kadu sitä, me lupaamme!

MAISSIKAKUT