Friggsin maissikakkuja löydät eri makuisina, maustamattomina, luomuna sekä supersiemenillä ja yrteillä maustettuina! Maississa on runsaasti kuitua ja se on luontaisesti gluteenitonta. Maissia ollaan käytetty ruoanlaitossa vuosikausia, leivonnassa, muroissa, grillattuna ja poksautettuna popcorniksi. Me olemme antaneet popcornille uuden muodon ja puristaneet siitä kakkuja. Mikä maissikakuistamme on sinun suosikkisi?

Miksi maissi?

Maissikakut maistuvat vähän popcornilta. Lisäksi maissi on luonnostaan ​​gluteenitonta, mikä tekee maissikakusta hyvän vaihtoehdon sekä heille, ketkä haluavat välttää gluteenia ruokavaliossaan muuten vain että heille, joilla on keliakia tai gluteeniherkkyys. Kaikki maissikakut ovat gluteenittomia!

Maisikakun edut:

  • GMO-vapaa
  • Gluteeniton
  • Korkea kuitupitoisuus

Puuttuko jotain? Haluamme kaikkien löytävän jotain valikoimastamme. Jos kaipaat jotain makua tai maustetta - ota yhteyttä! Otamme mielellämme uusia ideoita ja vinkkejä vastaan!